Ajánlólevelek

aniko_es_tibor-201409Anikó és Tibor

Egy éve volt az esküvőnk, amire Ernőt kértük fel, hogy készítsék el az esküvői filmünket. Mindenben a segítségünkre voltak, pontosak, megbízhatóak. Ha kellett még példány az esküvői filmből, rövid határidővel teljesítették. Örülünk, hogy jelen voltak életünk legszebb napján és hogy Ők örökítették meg a nagy napunk legszebb pillanatait. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és csak ajánlani tudjuk Őket!


adri_gergo-201409Adri és Gergő

Egyszerűen nagyszerű csapat vagytok. A Wedding film szuper lett és a Love Story is. Szóval ha valaki tökéleteset szeretne Velük biztosan sikerül!

 

 


adri_es_gabor-2014Adri és Gábor

2012-ben ismertük meg Ernőt, mikor májusi esküvőnkre kerestünk videós szolgáltatást. Több ajánlat közül Ernőét találtuk a legszimpatikusabbnak és mind a nagy napon végzett munkája, mind az elkészült anyag azt tükrözte, ami az elképzelésünk volt! Korrekt, rugalmas és megbízható. Köszönjük, ma is Őt választanánk!


kata_es_zsolt-2014Kata és Zsolti

Nagyon örültem, mikor megkaptam az esküvői filmünket Ernőtől, mert akkor bebizonyosodott, hogy jól döntöttünk,mikor őt választottuk. Jó visszanézni a mai napig az esküvőnk napját, mert nincsenek hiányzó láncszemek a mesénkben, mindent megörökített. Tetszett nagyon, hogy nem egyedül dolgozik Ernő,hanem ketten érkeztek, így több szem többet lát alapon, más-más nézőpontból örökíthették meg a mi nagy napunkat.

Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és máskor is kerestem már, ha egy kis rövid filmet kellett összevágni egy alkalomra, és az is tökéletesre sikerült. Mi csak ajánlani tudjuk minden jegyespárnak!


gina_es_andris-2014Gina és Andris

2012-ben volt az esküvőnk. Mi akkor fotóst kerestünk, volt bennünk némi kétely, ugyan, ki néz manapság esküvői videót? A fotósunk csak egy próbálkozást kért, hogy találkozzunk Ernővel…hátha. A lehető legjobb döntésünk volt. A fiúk nem csak kimagasló teljesítményükkel emelték a nap fényét, hangulatát, ötleteikkel, humorukkal, vidámságukkal feledtették izgalmunkat.

Kimagasló minőségű és értékű munkát kaptunk a kezünkbe (amelyet azóta többször is megnéztünk Mosolygó arc ), felejthetetlen pillanatokat és élményeket. Nagyon köszönjük és csak így tovább!!!


bea_es_gabor-2014Bea & Gábor

Megbízható,munkáját lelkiismeretesen elvégző fiatalember. A megállapodásunk minden pontját betartva,igényes felvételt kaptunk.

 

 


kata_es_feri-2014Kata & Feri

Közvetlenségük és profi munkájuknak köszönhetően jó volt a fiúkkal együtt dolgozni. Minden kérésünket teljesítették, amit a Nagy Napunkon szerettünk volna. A végeredménnyel meg voltunk elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!