A mottóm: párok bepillantást engednek életük legszebb perceibe. A bizalomért, amit kapok, mindig a maximumot hozom ki magamból. Meglátni és megörökíteni, néha csak egy pillanat az egész. Ezt csinálom hétről-hétre, és élvezem.

Mi adta a lehetőséget, hogy alkothassak az esküvői cinematográfia világában? Amikor a megszokott autófókuszos kamerámat lecseréltem egy teljesen manuális készülékre, s ezzel háttérbe szorult az automata világ. Ma már biztos vagyok benne, hogy akkor a legjobb döntést hoztam a kreatív filmkészítés irányába.

Ahogyan telt az idő, egyre több mindent fedeztem fel magamban. Másként tekintek a világra. Más oldalát látom a dolgoknak, mint régebben. Megtaláltam a filmnek azt az árnyalatát, amelytől igazán csodálatos és egységes lesz. Felfedeztem egy új élvezetet a mozgó képben, rögzítettem számos videót, amelyek mindig egy picit többet tanítottak nekem az esküvői cinematográfiáról, mint művészetről.

Hosszú távú elképzeléseim között szerepel, hogy látom magam egy mozifilm stábtagjaként, reklámforgatáson, vagy sorozatfilmek forgatásán operatőrként. Rövidtávon szeretném folytatni a legjobb pillanatok rögzítését, amely műfaj szempontjából számomra egy kreatív megnyilvánulási forma.